Попитан за посланията на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис и българския президент Румен Радев че ръководството

...
Попитан за посланията на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис и българския президент Румен Радев че ръководството
Коментари Харесай

Имам гръбнак, свиквайте. Мицкоски пак скочи на Радев и Мицотакис

Попитан за посланията на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис и българския президент Румен Радев че " управлението на Република Северна Македония има какво да научи “ във връзка с присъединението към Европейски Съюз, премиерът на Северна Македония отговори, че е привикнал да бъде подценяван, само че постоянно побеждава, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

„ Ще забележим по какъв начин ще е в този случай. Искам ние, като балкански страни, да следваме образеца на балтийските и скандинавските страни, тъй че всички дружно с построени мостове да се представяме дружно по света и да градим добросъседска политика. Мислех, че в този момент в 21 век ще приказваме по какъв начин дружно ще развиваме обща стопанска система, обучение, туризъм, ще сближаваме хората. Готов съм да приказвам за това, само че кой съм аз, за ​​да им споделям какво да вършат? Съжалявам, че виждат смяна в политиката тук.

Отминаха времената, когато имаше политици с извит гръбнак, които подписваха всичко, само че не защитаваха интереса на македонските жители. Трябва да свикнат с политици, които работят за положителното на родината и пазят ползите на жителите. Моето обръщение и към двамата е, че ние сме кротичък народ и сме подготвени да си сътрудничим с всички, само че гледаме на това като на двупосочна улица “, сподели Мицкоски по време на посещението си в Гевгелия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР